Pomoč pri nakupu

Za nakup v spletni trgovini ni potebno uporabniško ime in geslo. Za vsak nakup kupec napiše svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov za dostavo pošiljke, e-mail in telefon za morebitne dodatne informacije). Zavezujemo se, da vaših kontaktnih podatkov ne bomo zlorabili in jih bomo uporabili le za pošiljanje vašega naročila.

Postopek naročila

  • Izberite izdelke, dodajte jih v košarico. Za več izdelkov se vrnite iz košarice "Nazaj v trgovino" (gumb) in izberite ostale izdelke.
  • Ko imate izbrane vse izdelke in ste v Košarici izberite količino izdelkov, izberite lokacijo dostave in izberite način plačila. Kliknite gumb "Naslednji korak"
  • Izpolnite polja Podatki o naročniku, v primeru, da se naslov dostave razlikuje od naslova naročnika, to vpišite v padajočem okencu.
  • Sledijo Dodatne informacije, napišite jih če jih imate. V naslednjem okenčku si lahko ogledate povzetek vašega naročila. S klikom na gumb "Potrdi in zaključi nakup" boste plačali in oddali naročilo.​

Načini plačila

  • Izbirate lahko med tremi načini plačila.
  • Plačilo po povzetju - ob prevzemu blaga je kupec dolžan preveriti količino in kakovost naročenega blaga ter s podpisom potrditi prejem blaga. V kolikor kupec ugotovi, da blago ni dostavljeno pod dogovorjenimi pogoji, ima pravico, da blaga ne prevzame. Prodajalec kupcu izda račun za prodano blago.
  • Plačilo po predračunu - velja predvsem za izdelke večje denarne vrednosti Vašemu naročilu lahko dodate tudi komentar in s klikom na gumb Nadaljuj nadaljujete s procesom naročila.

Zahvaljujemo se vam za nakup!

Če imate ob naročilu naših izdelkov težave, vam jih bodo pomagali odpraviti naši strokovnjaki. Z njimi lahko stopite v stik na spodnjem kontaktu.

ZOO Market Preis
zoo.preis@siol.net
Telefon: 01 429 80 50

Blagovne znamke

Royal Canin Ring5 HUNTER CAMON Flexi Marpet FrontlineCombo Royal Canin Ring5 HUNTER CAMON Flexi Marpet FrontlineCombo Royal Canin Ring5 HUNTER CAMON Flexi Marpet FrontlineCombo