Pogoji poslovanja

V spletni trgovini ZOO MARKET PREIS lahko kupujete 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporaba je brezplačna.

PRAVNE INFORMACIJE O trgovini za male živali Zoo Market Preis

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec v trgovini za male živali Zoo Market Preis pravico v 15 dneh od naročila pisno odstopiti od nakupa, na kar mora v 15 dneh vrniti prejeto blago na lastne stroške. V kolikor v 15 dneh vrne blago brez pisnega obvestila se to šteje za odstop od nakupa. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

a.) Varnost pri nakupu

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Trgovina za male živali Zoo Market Preis spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, ki so bili pridobljeni preko obrazca za registracijo skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridružujemo si pravico uporabe Vaših osebnih podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v trgovini za male živali Zoo Market Preis.

VAŠA PRIVOLITEV ZA ZBIRANJE IN OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Z registracijo v trgovini za male živali Zoo Market Preis in s strinjanjem s splošnimi dolocili soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov trgovine za male živali Zoo Market Preis ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v trgovini za male živali Zoo Market Preis

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Trgovina za male živali Zoo Market Preis se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprecili nepooblašcen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natancnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Pri zbiranju in prenosu obcutljivih podatkov, uporabljamo šifriranje SSL (Secure Sockets Layer) s 128 bitnim kodirnim kljucem. Šifriranje SSL deluje tako, da so poslani podatki necitljivi vsem, razen nam. Protokol SSL poleg tega zagotavlja tudi popolno avtenticnost nakupovalnega centra.

VELJAVNOST POGODBE

Cene izdelkov že vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave. Ko je izdelek že naročen se ponudnik zavezuje da povišanje cene izdelka ni mogoče.

Arhiv naročil:

Naročilo - pogodba se hrani v podjetju Zoo Market Preis. Kupec lahko dobi lastno pogodbo na pisno zahtevo.

Za potrebe spletne strani  uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Če imate ob naročilu naših izdelkov težave, vam jih bodo pomagali odpraviti naši strokovnjaki. Z njimi lahko stopite v stik na spodnjem kontaktu.

ZOO Market Preis
zoo.preis@siol.net
Telefon: 01 429 80 50

Blagovne znamke

Flexi Ring5 FrontlineCombo Marpet Royal Canin CAMON HUNTER Flexi Ring5 FrontlineCombo Marpet Royal Canin CAMON HUNTER Flexi Ring5 FrontlineCombo Marpet Royal Canin CAMON HUNTER