Oral Care - 0,4 kg

Oral Care - 0,4 kg je hrana, ki skrbi za higieno ustne votline mačke. Hrana vsebuje formulo "Reflux Control", ki je pomembna za uravnavanje...

Kategorija: Za mačke s posebnimi potrebami
Proizvajalec: Royal Canin

Oral Care - 0,4 kg je hrana, ki skrbi za higieno ustne votline mačke.

Hrana vsebuje formulo "Reflux Control", ki je pomembna za uravnavanje nevarnosti bruhanja. Oblika briketov spodbuja žvečenje, kar uravnava hitrost prebavljanja hrane. To pa še dodatno preprečuje prehitro zauživanje hrane, ki je pogosto vzrok za bruhanje.


Vsebuje tudi formulo"Oral Hygiene", ki zmanjšuje zobne obloge in preprečuje nastajanje zobnega kamna. Kosmičasta zgradba in posebna velikost briketov Oral Sensitive 30 zagotavlja, da se zob globoko zadre v vsak košček hrane. Takšno žvečenje ima mehaničen čistilni učinek, ki zmanjšuje nastajanje zobnih oblog. Oral Sensitive 30 vsebuje tudi helatorje kalcija, ki preprečujejo nastajanje zobnega kamna. Ta nastaja z minerlizacijo zobnih oblog s kalcijem iz sline.

Za pospešeno izločanje kepic dlake so vsatvili še formulo "Anti-Hairball". Dlake zaužite med nego kožuha lahko v prebavilih tvorijo kepice dlake in spodbujajo bruhanje. Da pa bi pospešili izločanje kepic dlake, Oral Sensitive 30 vsebuje različne vrste vlaknine in psyllium, ki spodbujajo prehajanje dlak skozi prebavila.
Poleg vsega pa mehka zgradba briketov potroji globino prodiranja zob v briket.

Tabela doziranja hrane glede na težo mačke se nahaja na embalaži.

Blagovne znamke

HUNTER CAMON Marpet Ring5 Flexi FrontlineCombo Royal Canin HUNTER CAMON Marpet Ring5 Flexi FrontlineCombo Royal Canin HUNTER CAMON Marpet Ring5 Flexi FrontlineCombo Royal Canin